Våre merkinger

Alle våre skjønnhetsprodukter er merket i henhold til vegan society og økologisk sertifiserte av Ecocert i henhold til COSMOS-standarden. Vi har også serier som er merket med Allergy Certified og med Fair Trade-merking. Vi vet hvor vanskelig det kan være å navigere i mengden av alle merkinger og sertifikater, spesielt når det gjelder økologiske produkter.

Er du nysgjerrig på hva de ulike merkingene står for eller har lyst til å lære mer? Nedenfor har vi samlet de forskjellige merkingene som vi bruker og som vi synes er viktige å vite om. Klikk på hvert merke for å lese mer.  

cosmos_new.png

Cosmos Organic deler opp typen av ingredienser som brukes i kosmetiske produkter i fem kategorier og spesifiserer kravene som hver kategori må oppfylle for å få bruke merkingen.

allergy_new.png

AllergyCertified er et internasjonalt allergimerke som sertifiserer kosmetiske produkter. Kriteriene er utarbeidet av toksikologer som sjekker alle ingrediensene og konsentrasjonene i et produkt og sørger for at det er så mildt og skånsomt mot huden som mulig.

vegan_400x400.png


Vegan Society garanterer at produktet og produksjonsprosessen er fri for animalske produkter, biprodukter og derivater, men også at produktet ikke er testet på dyr og at det ikke inneholder gentisk modifiserte organismer (GMO).